Hem estat tres dies de luxe! Ha superat qualsevol expectativa que poguessim tenir. El tracte és excel·lent, el menjar inoblidable i la acollida un 10. Tornarem de bon segur. A partir d’ara, uns admiradors de Lo Paller.

Roger i Laura.

La familia Pacheco Bacardit (Víctor y Eni) ha disfrutado muchísimo de estos días. Sitio 100% recomendable. Neus y Jonathan, gracias por vuestra simpatía, amabilidad y alegría. ¡Volveremos!

Familia Pacheco Bacardit. 04/11/18.

Thanks for the amazing time. We loved walking in the mountains and the food was great! Hopefully we will find time to come again. Cheers.

Eva & Marnix, the Netherlands. 9/10/18.

Una setmana al hotel Lo Paller de Roc. No tinc paraules per descriure lo be que estem. Però si surtiu a la nit a veure les estrelles i veureu que es brutal com Lo Paller. Portat per una familia 10.

Mª Angels i Jordi.

Estimats Neus i Jonathan, gràcies per fer-nos sentir com a casa durant aquests dies. Hem pogut celebrar els nostres aniversaris de manera excepcional i única. Estem molt agraïts per tants detalls i per tota la vostra amabilitat i proximitat. Esperem tornar aviat. Sou una familia molt bonica =)

Albert i Ariadna. 20/11/18.